Köpa valp

KÖPA VALP HOS LOVLIPON

Alla valpar som föds hemma hos oss är uppväxta i en familjär miljö tillsammans med oss, våra familjemedlemmaroch andra djur så som katter och andra vuxna hundar.

Valparna blir vana vid liv och rörelse och ljud av olika slag då de från tre veckors ålder är nära det vanliga familjelivet så som i kök och runt omkring oss. Vi försöker att ha valparna ute så mycket som möjligt, lite beroende på årstid, men ute har dom alltid varit när de är 8 veckor gamla och leveransklara.

Valparna blir socialiserade i tidig ålder och vi gör allt för att alla hundar som föds hemma hos oss får de bästa förutsättningarna för en bra start i sina nya liv.

Vi tränar valparna flitigt på att badas, fönas, kammas, klippa klor, åka bil samt att ha koppel och halsband på sig. 

Vi försöker alltid hitta den rätta ”individen” för just dig och ditt ändamål.

Berätta vad du söker så hjälper vi dig. Vi erbjuder alltid alla våra valpköpare livslång support och hjälper gärna till inför utställning och på utställning om intresset för utställning finns, men självklart också i andra
vardagligheter i det mån det går.

är du köper din valp
av oss så är din valp:
– Registrerad i Svenska Kennelklubben
– Chipmärkt
– Vaccinerad
– Veterinärbesiktad
– Försäkrad för dolda fel i 3 år hos Folksam
– Vi bjuder dig på ett års medlemskap i rasklubben 
Med valpen medföljer även koppel och halsband, startkit, snuttefilt som luktar mamma och syskon.

Vi ansvarar för att de avelsdjur vi använder i våra kombinationer följer SKK och Rasklubbens avelsrekommendationer samt att sträva efter en så låg
inavelprocent som möjligt.

Priset för en valp är 15 000 SEK
(1000 SEK återbetalning vid röntgen av HD & ED)
(400 SEK återbetalning vid BPH)

Ni är välkomna att skicka en intresseanmälan och ring eller maila oss för mer information om oss och raserna, ni är även varmt välkomna hem till oss och träffa PON eller Corgi i hemmiljö även om det inte finns en kull just när tillfället ges, bara för att bekanta sig med oss och raserna och ställa frågor. 

Välkomna!